Livet här och nu 2 juli 2024
0 0
Read Time:1 Minute, 21 Second

Fortfarande semester kvar från nattjobbet. Det blev sex hela veckor utan nattskift i år. Hittills har fyra av dem avverkats och jag är inne på den femte så nu är det mindre än två veckor kvar. Jag varit helt ledig i en vecka, Sweden Rock Festival, samt under midsommarhelgen det vill säga tio dagar av den tid som gått.

Jag känner mig trött och sliten och behöver verkligen vara ledig. Men jag har mer att göra än jag normalt brukar ha just nu och försöker kämpa för att kunna vara helt ledig lite till innan jag ska tillbaka till nattjobbet. Som för övrigt fick mig att använda ord som “helvete” och “ångest” när jag beskrev det för en vän nyligen.

Jag prioriterar i min verklighet som vanligt. Men jag lyckas inte alltid få till det och jag är känslig så när det blir fel känns det tyngre än det kanske är. Jo, jag vet, jag behöver egentligen förändring i mitt liv men vet inte hur jag ska ta mig ur det trassel jag har satt mig i.

Jag vill ha mer tid att umgås med min goa sambo som jag trodde att jag skulle förlora i början av året.

Jag vill ha mer tid att träffa mitt goa barnbarn och mina söner.

Jag har MASSOR att göra här hemma med hus och hem som jag ständigt prioriterar bort.

Jag vill besöka äldre släktingar innan de lämnar den här jorden.

Jag har en “bucket list” som jag önskar att jag hinner med innan jag själv lämnar den här jorden…

Så där!

Det är hur det är idag den 2 juli 2024.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
cvea.se butiksfönster Storgatan 34 Föregående inlägg “Demokratin är i princip en konspiration”
Ättestupan? Nästa inlägg Ättestupan…?