cvea.se butiksfönster Storgatan 34
0 0
Read Time:3 Minute, 22 Second

Jag får en orolig klump i magen och jag blir i det närmaste livrädd när jag tänker på att “det där partiet” så här långt har lyckats lura så många. Att de är med och styr mitt land är fruktansvärt!

Några lösryckta meningar från Facebook:

26 maj 2024, från en kommentar på Facebook:
“Liksom Trump så följer SD manualen för ett fascistiskt parti. Etablissemanget förstår inte att de är lurade. Hotet är ett annat, då judar, nu Islam. politisk korrekthet, vänsterliberal, journalistiken, MP m fl. Demokratin är i princip en konspiration.”

20 maj 2024, citat från ett längre inlägg på Facebook:
Och vänligen, håll gärna nedanstående i minnet. Självklarheter, kan tyckas, men viktiga för förståelsen av vad som händer:
• SD:s mål finns inte i en borgerlig regering, det finns bortom en borgerlig regering.
• SD:s ego är i grunden utomparlamentariskt. Parlamentet är blott en väg till makten.
• SD förlorar på att en borgerlig regering lyckas.
• SD vinner på att en borgerlig regering misslyckas.
• SD kommer aldrig att agera på ett sätt som hotar deras fortsatta tillväxt, det är uteslutet – innan de själva har makten.
M, KD och L närmar sig inte SD, de hänger på släp. Detta är en av de mest mest prioriterade uppgifterna för SD, en överlevnadsfråga: Att i varje ögonblick hålla avståndet. De har stenkoll på detta. SD måste sticka ut. SD måste märkas mest.
M, KD och L har ingen chans närma sig. De inbillar sig att de närmar sig, men det enda de gör är att radikaliseras. Till absolut ingen nytta för någon annan än SD. Vi vänjer oss successivt vid ett allt radikalare språkbruk – SD får mer livsluft att andas.
SD har M, KD och L på släp men det finns naturligtvis en punkt där de inte kan hänga med längre, när det brister. Då uppstår den nationella kris som SD planerar för, då blir det nyval.
SD kan alltid gå längre än vad M, KD och L kan hänga med. Men inte hur långt som helst naturligtvis. Det finns en gräns, en mur. Och på den muren står det “NMR” och “AfS”. Ungefär så långt kan SD gå. Det är bara några detaljer som måste ändras, talet om “öppen svenskhet” t ex. Det är redan på gång.
Min kommentar: Jag har alltid tänkt att detta parti banar väg för NMR och AfS med flera sådana. Att “vanligt folk” blir lurade för att de utåt sett låtsas städa i sina led och för att de har kostymer och debatterar i maktens byggnader. Men svinerierna fortsätter och vissa får säga precis vad de vill utan att städas bort. 

Symboliskt kanske

2018 hade jag mitt företag i en lokal på Storgatan 34 i centrala Forshaga. Jag är och har varit admin för en grupp på Facebook i många år. En dag det året stod jag upp och tog debatten i samband med en ett inlägg i gruppen. Betalningen för det jag gjorde var att hela det lokala “partiet” bojkottade mitt företag. (Jo, detta har jag fått höra från en säker källa.) Jag hade ju uttalat en motvilja mot nazister och rasism och jag hade, när detta hände, en liten men dock, roll som journalist. En yrkeskår som de hatar. Detta gjorde att jag blev galjonsfigur och blev kallad “media” i deras irriterade och ilskna utspel efteråt. Jag blev kallad verklighetsfrånvänd och en massa annat och någon skulle till och med döma mig till döden för landsförräderi enligt en lagbok som ännu inte gäller i Sverige. Det var dessutom så att någon klistrade en dekal med en judenäsa på min butiksruta…Idag har detta parti i stället tagit över “min” lokal… Hm… vad kan jag klistra på deras ruta tro? Eller nej, jag ska inte sjunka till deras nivå!

Några länkar till andra blogginlägg

Folkförrädaren och hennes vänsterblivna liv 24 april 2021

Nej nej nej nej…. 5 april 2021

Svarar aldrig mer på “Dolt nummer” 5 december 2018
(en telefonintervju som blev till ett reportage i en SD-tidning på nätet
)
Länk till Youtube om du vill höra mina ord.

 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Outbildat vårdbiträde Föregående inlägg Personligt brev
Livet här och nu 2 juli 2024 Nästa inlägg Reflekterar och sammanfattar