Outbildat vårdbiträde
0 0
Read Time:1 Minute, 10 Second

…ska man ju skriva när man söker jobb. Jo, jag arbetar just nu enligt ett anställningsavtal där jag kallas “outbildad”. Det stämmer ju när det handlar om vården. Men inte generellt.

Jag har läst en akademisk utbildning där jag nästan gjorde klart min examensuppsats. Jag har även läst en praktisk utbildning. Sammanfattningsvis är jag:

Akademiskt utbildad informatör och praktiskt utbildad journalist.

Mellan åren 2005 och fram till nu har jag skaffat mig stor praktisk erfarenhet av trycksaksproduktion och arbete i Illustrator för tryck på kläder och för tryck på lite annat smått och stort.

En kommunikatör tjänar enligt min senaste googling mellan 35 000 kronor och 55 000 kronor, så det borde ju vara min lön idag. Men har man aldrig fått in en fot som anställd blir det svårt att söka ett sådant jobb. När man som jag dessutom är till åren kommen, fyller 59 på måndag faktiskt. Ja Jösses!! Ja, då blir det ju inte lättare…

Så gott folk, för er som är nyfikna. Hade jag jobbat heltid som outbildat vårdbiträde hade jag i skrivande stund haft en grundlön på 26 600 kronor ungefär. Jo, vi ska få löneförhöjning snart med en summa mellan 450 kronor och 950 kronor. Det beror på hur duktiga vi har varit var den summan hamnar.

Nä nu ska jag snart packa min nattväska och åka till mitt arbete som outbildat vårdbiträde.

LÄNK TILL MITT PERSONLIGA BREV

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Snö hemma Föregående inlägg Nä, någon räkmacka blev det aldrig
cvea.se butiksfönster Storgatan 34 Nästa inlägg “Demokratin är i princip en konspiration”