Snö hemma
0 0
Read Time:1 Minute, 22 Second

…den tanken kom till mig när jag läste vad jag skrev i det förra inlägget. Nu är ångesten borta, eller ja, DEN ångesten. Men lite ångest har jag nog alltid. Livet är alltid lite tufft, på något sätt. Jag tror inte att jag någonsin i mitt liv har halkat runt på en räkmacka. Nej, livet har satt mig på prov. Ibland lite vääääl mycket för min smak. 

Jodå. Jag tar konsekvenserna av mina val i livet. Så är det. Men jag vill också passa på att påpeka att vissa val hade varit SÅ mycket svårare för mig att göra. Vaddå? Jo, jag har till exempel aldrig kunnat välja att få det där livet på räkmackan. Det krävs ju liksom att det ska finnas val att göra som leder till det. Hur menar jag då? Jo, skulle jag valt det hade jag fått kämpa så mycket mer än någon annan som fötts med rika föräldrar eller andra förutsättningar för att lyckas med det valet.

Nej, jag har aldrig ens tänkt tanken att jag skulle kunna välja ett liv på en räkmacka. Jag har alltid gjort det bästa av vad jag har haft och jag har kämpat för andra saker i mitt liv. Som till exempel att få arbeta med det jag vill och tycker om.

Å säga vad man vill. DET har jag gjort sedan jag startade eget företag. Vad det däremot inte har lett till är ett liv på en räkmacka. Ja ja… Man kan väl inte få allt här i livet.

Avslutade hon och tog tag i nästa uppdrag i företaget. Till helgen blir det hemtjänsten igen… Hepp hepp hepp!

 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Hjärta blodspår. Januari 2024. Föregående inlägg Livet är inte på en pinne
Outbildat vårdbiträde Nästa inlägg Personligt brev