Doris i Svanesund, spanar ut över badplatsen från Humlan.
0 0
Read Time:39 Second

…så är det. Sedan den 22 augusti 2023, har jag tänkt på Doris varje dag. Flera gånger. Den här hunden äger en stoor bit av mitt hjärta. För alltid!

Det är något speciellt med cockerspaniel, så är det. Sachi, som jag lät vandra vidare på skärtorsdagen 1997 äger också en stooor bit av mitt hjärta. Lilla Matilda, mina söners hundlillasyster minns jag med mer värme än saknad. Hon var en dansk-svensk gårdshund och en underbar liten dam med så mycket charm. Men hon lämnade inte så stor saknad efter sig om Sachi gjorde och Doris.

Ibland tänker jag att jag inte ska ha någon mer hund. Det är fortfarande så smärtsamt det som hände med Doris.

Men en cokerspanielvalp är ju så gudomlig….

Ja ja vi får se.

 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Sweden Rock 2023. Föregående inlägg Tiden går…
Nattjobb i Kils kommun Nästa inlägg Det där med att jobba natt…