Miljö&Hälsa
0 0
Read Time:53 Second

I december 2005 fick jag överta rollen som redaktör för tidningen Miljö&Hälsa efter Sten Slottner. Det var en medlemstidning för Yrkesföreningen Miljö och Hälsas medlemmar. Från början gjorde jag den här tidningen nio till tio gånger per år. Sten drev Mediahuset i Kristinehamn på den tiden och ville ägna all sin tid åt bokförlaget Norlén&Slottner i stället. Jag är tacksam över att jag fick överta den rollen. Det blev ett roligt, utmanande och  intressant uppdrag som jag har lärt mig massor av. 

Med tiden blev det som det brukar bli med föreningar nu för tiden. Det blev allt färre som intresserade sig för styrelsearbetet och de ideella krafterna försvann. Först drog föreningen ner på antalet utgåvor så att tidningen kom ut allt färre gånger per år för att till slut upphöra helt 2017-18. Men då hade jag hunnit producera denna lilla tidskrift många, många gånger.

Här nedan ser du några exempel på hur mina artiklar kunde se ut i
tidningen Miljö&Hälsa när den skulle skickas till tryck:

Miljö&Hälsa nr 5 2009

 

 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Föregående inlägg “Du ska kunna känna dig trygg…”
Lika men olika. Bild: Cicci Wik Nästa inlägg Glad å Pias, Evas och Sandras vägnar