0 0
Read Time:1 Minute, 2 Second

Vaknar vänsterblivet och släpper folkförrädardrömmen för att sakta inse att det är en ny dag.

Kliver ur folkförrädarsängen och går in på det vänsterblivna badrummet.

Där inne skvalar radion, givetvis på en public service vänsterbliven kanal där de vänsterblivna journalisterna tävlar om att vara värste folkförrädaren.

Efter morgonbestyren som alltsammans gick i bästa vänsterblivna, folkförrädarstil, var det dags för den vänsterblivna frukosten.

….ja så fortsatte den vänsterblivna folkförrädarens dag. Hon fortsatte sin vardag helt i den anda som eliten, det vill säga de rättrogna, de med ryckningar i ena armen och en dröm om en liten fyrkantig mustasch under näsan ansåg att hon levde i…

PS. Jo, det sitter en för mig helt okänd person i Jönköping. Denne tycker att jag är precis detta. Ett verklighetsfrånvänt patrask, och vänsterbliven folkförrädare. Det skrev han i ett meddelande till mig på Facebook en nyårsafton…
Det finns fler som han, som jag inte har en aning om vilka de är. De känner inte mig alls men de anser att jag borde dömas efter deras lagbok, alltså inte den jag lever efter, utan deras egen. Att jag sedan borde dömas till arkebusering för att jag är just detta. En vänsterbliven folkförrädare, en mångkulturälskare som dessutom har mage att ha titeln journalist.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Föregående inlägg Som ett invassivt ogräs
Skugga i Petruskorset Nästa inlägg Högerspökets stora skräck är klimatåtgärder