0 0
Read Time:46 Second

När jag fyllde 50 jobbade jag heltid varannan vecka i Karlstad på samma gång som jag var ansvarig för annonser i två turisttidningar och gjorde två tidningar samtidigt. Det var bara inte möjligt att ha 50-årskalas.

Nu råkade det bli så i år att den 20 maj var en lördag och då tänkte jag att, varför inte ha 52-årskalas i stället. Så blev det! Å det blev ett härligt kalas med många goa vänner på plats. Tommy gjorde musikquiz och solen sken. Senare på kvällen när det blev mörkt fick jag dessutom en överraskning. Alla gäster fick se en eldshow….

…och Veronica höll tal, tack så jättemycket för alla fina ord!!

En snutt ur Tommys quiz…

Tack så jätte-jätte-jätte-mycket för ett härligt kalas, många fina presenter och framför allt alla glada gäster som förgyllde kvällen minst lika mycket som den fina cafeterian i parken och solen gjorde!!

Kram på er!!!

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Föregående inlägg Religion och värdegrund
Nästa inlägg Bruksmentalitet, människor och samhälle