0 0
Read Time:53 Second

…ett stort rum med ett stort bord i mitten och hyllor runt väggarna. Bra ljus genom fönstren dagtid vill jag också ha.

Jag skulle gärna vilja ha ett rum som är minst 6-7 meter långt och 5 meter brett. Rymd för kreativa tankar och idéer alltså! Det var länge sedan jag skapade fritt på det sättet. Mycket vatten har flutit under broar sedan dess men nu börjar det suga mer och mer efter att få göra detta igen. Skapa, skapa och skapa!!

Tänk om jag kunde få till detta på något vis… Det skadar ju inte om det även finns plats för mitt kontor i anslutning. Å folk säger att fastighetsägande är en bra investering inför pensionen. Men jag är kräsen om jag ska äga en fastighet eller en tomt. Då ska det ligga rofyllt och gärna ha utsikt över vatten. Men det får heller inte vara för otillgängligt eftersom jag i så fall ska ha mitt företag på den adressen…

Ja som sagt, jag letar, funderar, önskar och drömmer…. Har du som läser tips…?

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Föregående inlägg Jag förstår språket men pratar inte så
Nästa inlägg Sista dagen på året

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

One thought on “Drömmer om en ateljé

  1. En sån Atelje vill jag också ha inkl utsikten över vatten! Kanske hittar vi våra drömmar 2016! Lycka till och Gott Nytt År!

Comments are closed.