0 0
Read Time:47 Second

Skugga i Petruskorset
Skugga i Petruskorset

Jag brukar ibland för skojs skull klicka mig in på www.spadom.se och där finns en länk i sidomenyn som heter “Änglars viskningar”. Man ska väl vara skeptisk men ibland kan de där orden kännas riktigt bra och det gjorde de idag…

“Gå din egen väg, din själs väg, den väg som är rätt för bara dig. Du är unik, du är född med en speciell gåva och uppgift i den här världen. Låt dig därför inte bli förvirrad eller påverkad av omgivningens åsikter och viljor. Du vet vad som är rätt för dig, vilken väg som ger din själ glädje och frihet. Din ängel kan hjälpa dig till rätta om du känner dig förvirrad och ur kurs i livet.”

Det här är något jag brukar hävda. När allt känns som värst är det bara att lyssna innåt egentligen för där finns svaret!


Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Föregående inlägg Majorna
Nästa inlägg En låt i tiden…