0 0
Read Time:46 Second

Men då försvinner väl all rimfrost som gjort värdlen så vacker idag. Synd! Jag fick ju chaufför till Sunne idag så jag kunde ägna mig åt att titta mig omkring på vägen dit och det är fantastiskt vackert när det är om det varit idag. På vägen hem, vid lunchtid så var det dimma och blå himmel och när solens strålar gick genom dimman ville jag bara stanna och kliva ut och fotografera!!!

Det var annars en givande förmiddag och det blev ett bra möte också nu på kvällen. Den där WordPress MU sidan jag håller på med får jag inte till däremot trots att jag fått superbra support från webbhotellet som för övrigt heter Binero! Vill du använda dig av dem så får du gärna använda den länkade bannern som finns på denna sida. Helt klart värt det!!

Nu e jag så trött så jag vill inget hellre än bara glo på TV!

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Föregående inlägg Maktfullkomlighet över naturen
Nästa inlägg Livet är meningen med livet